Valovirta Audiovisual on erikoistunut liikkuvaan kuvaan ja transmediaan.

Opiskelijamme perehtyvät opinnoissaan monipuoliseen sisällöntuottamiseen elokuva-, televisio- radio- ja verkkoympäristössä erikoistumisalueinaan käsikirjoitus, tuotanto, kuva, ääni, leikkaus ja journalistinen työ.

Valovirta Audiovisual tuottaa materiaalia laadukkaan tuotannon kevyemmistä nettivideoista aina elokuvateatteristandardit täyttäviin teoksiin saakka. Tuotamme myös tekstisisältöjä erilaisiin medioihin sekä tarjoamme dramaturgi- ja konseptointipalveluja.

Valovirta Audiovisual pitää majaa Metropolian Arabianrannan kampuksella. Yhteyshenkilösi ovat
Arto Tuohimaa (arto.tuohimaa@metropolia.fi, +358 40 334 0178)

Opiskelijatöihin voi tutustua tarkemmin Vimeossa.

vimeo fb

> Tarkemmat yhteystiedot täältä

Audiovisual Showreel

Otteita elokuvan ja television tutkinto-ohjelman opiskelijaelokuvista vuosilta 2012–2013.

https://vimeo.com/81980491

Taajuus

Taajuus tarjoaa journalistista sisältöä ja kiinnostavia mielipiteitä. Toimitus koostuu Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoista. Julkaisu on poliittisesti ja ideologisesti riippumaton.

http://taajuus.metropolia.fi/

Viimeinen juna Inkeriin – trailer

Dokumenttielokuva inkerinsuomalaisista jotka pakkoevakuoitiin Inkerinmaalta toisen maailmansodan aikana. ”Viimeinen juna Inkeriin” on Metropolia Ammattikorkeakoulun elokuvan ja television tutkinto-ohjelman tuotanto yhteistyössä Tallinnan Yliopiston Baltic Film and Media Schoolin kanssa.
Tuotanto toteutettiin EU-rahoitteisena hankkeena.

https://vimeo.com/93345133

Hyvä joulumieli – spotti

Metropolia Ammattikorkeakoulu on toteuttanut jo yli 10 vuoden ajan mainosspotteja Hyvä joulumieli – kampanjalle yhteistyössä Ylen, Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä Suomen Punaisen Ristin kanssa.

https://vimeo.com/9150664

Oodi ilolle – video

Vantaan musiikkiopiston 50-vuotis juhlavuoden kunniaksi tuotettu musiikkivideo.

Tykkisluuppi

Suomenlinnan perinnelaivatelakalla rakennetaan puualusta 1700-luvun hengessä. Tykkisluuppi perustuu laiva-arkkitehti F.H. af Chapmanin piirustuksiin.

Metropolia Ammattikorkeakoulun elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijat kuvasivat kahden vuoden seurantadokumentin projektin vaiheista.